Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Start tweede seizoenshelft veldcompetitie

29 februari 2016
Het zaalseizoen zit er weer op en de terugkeer op het veld staat voor de teams voor de deur. Komend weekend mogen de jeugdteams al de wei in, gevolgd door de senioren het weekend erop. Een korte voorbereiding vanuit zaal richting veld dit jaar, maar ik heb veel teams de afgelopen weken gewoon door zien trainen dus niets wat top prestaties in de weg kan staan.

Afgelopen weekend hebben we 2 juniorenteams kampioen zien worden. Via deze weg onze felicitaties naar Meisjes A1 en Jongens C1, super gedaan! Op 19 maart staat de receptie van de zaalkampioenen gepland, waar we samen met deze teams een feestje gaan bouwen. Ook bij de senioren mogen we een kampioensteam verwelkomen: JH1, dat gedurende het veldseizoen als Heren 2 door het leven gaat, werd dit weekend officieel kampioen!

Graag willen we iedereen nogmaals wijzen op de kleine spelregelwijziging ingaande komend weekend met betrekking tot de aanvallende vrije slag binnen het 23-metergebied. De bal kan niet de cirkel in gespeeld worden voordat de bal vijf meter heeft gerold of is aangeraakt door een speler van de verdedigende partij. Hiermee wordt voorkomen dat een aanvaller de bal een klein tikje geeft en een medespeler, die op vijf meter afstand stond, komt inlopen en de bal de cirkel in speelt. Eventueel gevaar dat daaruit ontstaat is met deze spelregelwijziging uitgebannen.

Rest ons om via deze weg iedereen veel succes, maar vooral plezier toe te wensen. Maak er een mooi 2e deel van het seizoen van!

TC Junioren

Agenda

Teamselector

Uitslagen