Hokkiebal 2016

2 februari 2016
In een bomvolle Keet werd afgelopen vrijdag tijdens het vastelaoves  hokkiebal voor de jeugdprinses Roxy Peulen, adjudante Marit Duijvelaar en adjudante Gwen van Kasteren uitgeroepen. Alledrie de dames hockeyen in Meisjes C1.
Dat onze jeugdleden van een feestje houden was wel te zien. Op de muziek van  DJ’s Jules en Wout werd heel wat afgesprongen en gehost en ging het dak eraf! Ook het trio van de Wortelepin en het jeugdduo van de Wortelepin brachten een  bezoek aan de Keet.  Verder werd er gezongen door een aantal van onze jeugdleden en werd ook de nummer 1 van Blerick en Venlo, de nummer 3 van Blerick en de nummer 4 van Venlo ten gehore gebracht. Graag willen wij bedanken: de DJ’s voor de toffe muziek die ze gedraaid hebben, alle artiesten die  tijd hebben gemaakt om hun nummer te zingen, het barpersoneel dat ervoor gezorgd heeft dat de keeltjes gesmeerd bleven en Wim Naarding voor het maken van de waanzinnig leuke foto’s.
Weej winse ôg allemaol eine schoëne vasteleaovend!

Groetjes namen de JAC