Vrijdag 29 januari Hokkiebal

19 januari 2016
Op vrijdagavond 29 januari a.s. organiseert HCB Feest in samenwerking met de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) weer het traditionele vastelaoves HOKKIEBAL!

Het wordt een geweldige avond met live optredens van diverse artiesten en DJ's. Het uitroepen van het nieuwe HCB TRIO om 20.11 uur! We krijgen bezoek van het jeugdtrio van de Wortelepin!

Er is een prijs voor de best verklede junior en senior.

Al met al een avond die je niet kan en mag missen!

Alle HCB leden inclusief hun ouders, broertjes en zusjes en alle seniorenleden zijn van harte welkom. Dit geldt natuurlijk ook voor alle coaches, trainers, scheidsrechters, commissies en bestuur, kortom iedereen die bij de club betrokken is.

We beginnen om 19.11 uur. Om 23.11 uur is de avond voor de jeugd t/m B afgelopen. De A-jeugd en senioren mogen om 2.00 uur de deur sluiten!
Bijlage