Terugblik op een geslaagde Sinterklaas en Kienmiddag

30 november 2015

De Sinterklaasmiddag begon om 13.30 uur. Er stonden maar liefst 77 kinderen klaar van de Benjamins, de F- en E- teams om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Sinterklaas en zijn Pieten vonden het erg leuk om weer bij de hockeyclub te zijn en zoveel kinderen en papa's en mama's te zien. De kinderen gingen met hun eigen team een spellentocht doen rondom de club. Zo moesten ze o.a. de blauwe schoen met Woezel zoeken, kijken of ze net zo snel en handig zijn als een echte Zwarte Piet, pakjes in een schoorsteen mikken, de roe zoeken en er was ook nog een echte snoepjesstruik. Elk team kwam om de beurt bij de Sint en ze mochten vertellen over hoe goed ze al kunnen hockeyen. Er werden zelfs dansjes en andere kunstjes gedaan voor de Sint.

Om ongeveer 4 uur gingen Sinterklaas en zijn Pieten weer weg, maar niet voordat we met z'n allen gezongen hadden. Ze hopen volgend jaar weer naar HCB te kunnen komen.

Daarna begon om 4 uur de kienmiddag, waar ook de D-, C-, B- en A-teams bij mochten aansluiten. Ook hier was de opkomst weer enorm. Er waren zeker 115 kinderen die meededen met kienen. Er waren heel veel en hele mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een popcornmachine met alles wat erbij hoort. Onze presentator Deen wist er weer een gezellig en spannend spel van te maken.

Al met al was het weer een gezellige en geslaagde middag!

De foto's, gemaakt door Pieter Vos, zijn te vinden op http://myalbum.com/album/6s3GmNaHda69

Groetjes de Jeugd Activiteiten Commissie (het JAC)