Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Hockeyinternationals weer naar HC Blerick

14 oktober 2015
Op woensdag 21 oktober vindt er weer een TOPClinic plaats bij Hockeyclub Blerick. Voor het derde jaar in successie komen de internationals en regerend Europees kampioenen Mink van der Weerden en Bob de Voogd naar HC Blerick. Ook Belgisch international en oud-speler van landskampioen Oranje-Zwart Thomas Briels zal van de partij zijn. Gezamenlijk brengen zij de jeugd de fijne kneepjes van het hockeyvak bij gedurende een twee uur durende training. Deelname aan deze clinic is exclusief voor uitgenodigde jeugdtalenten. De clinic duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

De drie topspelers zijn inmiddels bekende gezichten bij HC Blerick. Al drie jaar op rij verzorgen zij met plezier deze extra training gericht op techniek. De talenten krijgen niet alleen "tips en tricks” maar ook pittige oefeningen voor de kiezen. Een van de hoogtepunten is het nemen van strafcorners, waarbij de balsnelheid met een snelheidsmeter wordt gemeten. Specialist Mink van der Weerden zal hier zijn befaamde sleeppush laten zien en zijn expertise met de kinderen delen. Daarnaast zullen de heren werken aan het bijschaven van de technische vaardigheden van de talentjes.

Deelname aan deze clinic is exclusief voor uitgenodigde jeugdtalenten. Na afloop van de clinic is er gelegenheid voor het maken van foto’s en om op de handtekeningen van de heren te jagen. Kom dus ook!

Meer info vind je in de bijlage.
Bijlage

Agenda

Teamselector

Uitslagen