HCBfeest Heet in de Bouwkeet

27 september 2015
Een nieuw hockeyseizoen betekent maar één ding; nieuwe feestjes!
Trek je fluoriserend veiligheidsvestje maar uit de achterbak van de auto en doe een greep in de gereedschapskist van je vader! Speciaal voor de bouwvakkers en bouwvaksters uit de A en seniorenteams presenteert de organisatie van het HCBfeest hét mooiste bouwvakkersfeest van het jaar! Want op vrijdag 23 oktober 2015 vindt alweer het 8ste HCBfeest plaats met als thema ‘heet in de bouwkeet!

De avond wordt geopend door Trusic! Deze jongeman uit Roermond gaat al een tijdje mee. Met Groovy House, EDM-knallers en uitstapjes naar allerlei dansbare stijlen weet hij als geen ander hoe hij een feestje op gang moet krijgen. De kans is groot dat je hem als eens hebt horen draaien. Was het niet op dat ene festival of in die ene club, dan wel in je favoriete kroeg!

De enige echte Michael Angello zal vervolgens de bouwkeet uit zijn voegen laten knallen. Met zijn 18 jaar heeft hij dan misschien wel een te hoog knuffel gehalte, wacht maar tot je hem een keer live hebt gehoord. Deze (jonge)man pompt zonder te blozen de meest lekkere Hip-Hop, R&B en Future hitjes uit zijn pioneertjes!

Nog niets te doen op vrijdag 23 oktober 2015? Zoek alvast je smerigste witte hemdje, hang die broek maar op half 11, tijgerstring erbovenuit en you are good to go!

- BOUWTERREIN
De bouwkeet is gevestigd op sportpark Maassenhof te Boekend. Kom je met de auto, dan is hiervoor voldoende parkeergelegenheid aan de Langvenweg. Kom je met de fiets, dan is op het complex voldoende ruimte in de daarvoor aangewezen fietsenstalling.

- SCHAFTTIJDEN
‘Heet in de bouwkeet!’ start om 21:30 uur en sluit om 02:00 uur. De deuren sluiten om 22:30 uur. Wees wel op tijd want VOL=VOL

- TOEGANG
NIKS, NADA, NOPPES! Precies je leest het goed, helemaal GRATISCH!

- GARDEROBE
Jassen en sporttassen kun je kwijt in de garderobe van hockeyclub Blerick. Deze is de gehele avond bereikbaar.

Max Kuipers

28-9-2015 @ 12:14:03 |https://www.facebook.com/events/708650889268829/