Nieuwe jeugdcommissie – TC Junioren

3 september 2015

Aan het einde van het vorig seizoen hebben enkele mensen afscheid genomen van de Jeugdcommissie. Dus gingen we op zoek naar vers bloed en gelukkig kunnen we melden dat de zoektocht naar nieuwe vrijwillers is geslaagd. Wij willen ons daarom als nieuwe jeugdcommissie (TC Junioren en TC Jongste Jeugd) graag even voorstellen.

Bij de Jongste Jeugd blijven twee bekende gezichten actief: Marjolein Uphoff voor de F-jeugd en Froukje Peeters voor de E-jeugd.

Robbert van Leeuwen is de nieuwe jeugdcoördinator van jongens D tot en met A. Jeroen Wijntjes en Marc op het Veld zullen Meisjes C en D onder hun hoede gaan nemen. Jan Maas zal samen met Roel de Jong meisjes A en B coördineren. Daarnaast blijft

Henny Hendrickx als verenigingsmanager nauw betrokken bij de Jeugdcommissie.

Wij zijn er als commissie voor onze jeugdleden; niet alleen voor de hockey(st)ers, maar ook voor de ouders en begeleiders. Zijn er vragen, ideeën, initiatieven, klachten of andere zaken en kun je hier niet bij je trainer/coach terecht, dan kun je gerust contact opnemen met de betreffende coördinator of een mail sturen naar [email protected].

Contactgegevens, foto's en telefoonnummers van de verschillende coördinatoren staan ook op de website onder de kop 'Vereniging', onderwerp: 'Organisatie'. Je kunt ons natuurlijk ook altijd aanspreken op de hockeyclub.

Zoals hierboven aangegeven, hebben we afscheid genomen van enkele vrijwilligers bij de Jeugdcommissie. Lian Berden, Peter Hendrix en Mark van den Heuvel willen we dan ook geweldig bedanken voor hun tijd, energie en betrokkenheid bij onze jeugd in de afgelopen jaren! Een bedankje is ook op zijn plaats voor Marian Merkx en Rik van Baal, zij hebben aangegeven een stapje terug te willen doen. Gelukkig blijven ze nog volop actief voor de jeugd. Marian als coördinator Benjamins en hockeyschool en Rik als bestuursafgevaardigde.

Wilt u als ouder ook een bijdrage leveren? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, voor zowel voor- als achter de schermen. Neem gerust contact met ons op: [email protected].

Wij hebben er zin in. Laten we met zijn allen er weer een leuk seizoen van maken. Tot ziens bij de hockeyclub!

Weert MD1 - Tegelen MD1,
Concordia MD2 - Meerssen MD3,