Zaalhockey jeugd - Let op: Zelf aanmelden!

31 augustus 2015

Op dit moment zijn we druk bezig met inventariseren en het invullen van de zaaluren. Zoals wellicht bekend zullen we komend zaalhockeyseizoen niet meer bij Health & Racket terecht kunnen voor wedstrijden. Hierdoor zullen we moeten uitwijken naar een van de (gemeentelijke) sporthallen. Hierover zijn we nog in overleg met de Gemeente Venlo, we hopen dat we voldoende zaaluren kunnen krijgen zoals in voorgaande jaren. Op dit moment is dit nog niet helemaal rond, dus nog onder enig voorbehoud.

Om te weten hoeveel uren we nodig hebben, inventariseren we nu hoeveel leden zullen deelnemen aan de zaalcompetitie. Daarnaast moeten we de teamopgave voor de zaalcompetitie binnenkort aan de hockeybond doorgeven.

Gezien het feit dat veel elftallen een behoorlijke bezetting hebben, wil de Jeugdcommissie eventueel meer teams inschrijven dan bij de veldcompetitie. Uiteraard moet de jeugdcommissie daarvoor wel eerst weten wie allemaal deelneemt aan de zaalcompetitie. Het is dus mogelijk dat er voor de zaal een andere teamindeling komt dan bij de veldcompetitie, de mogelijkheid bestaat dat je mogelijk in een ander team wordt ingedeeld.

Opgave voor deelname aan de zaalcompetitie dien je te doen via de website. In de bijlage kun je een instructie lezen hoe je dit moet doen. Ook als je niet wil deelnemen, dient dit te worden aangegeven. Meld je dus aan of af vóór zondag 13 september a.s.

Bijlage