Aanmelden proeftrainingen Hockeyclub Blerick

28 augustus 2015

De vakantie zit er bijna op dus ook de trainingen bij de Benjamins en de Hockeyschool gaan weer beginnen! Je kunt je weer aanmelden voor proeftrainingen bij Hockeyclub Blerick. Een hockeystick hoef je niet te hebben, deze kun je gedurende de proefperiode lenen.

De Benjamin- en Hockeyschooltraining zal op zaterdag 12 september a.s. weer starten. Deze training is bedoeld voor jongens en meisjes tussen ongeveer 5 en 10 jaar. De Benjamins is een groep kinderen tussen de ca. 5 en 7 jaar die nog nooit gehockeyd hebben. Zij leren op de zaterdagtraining de basis van de hockeytechnieken en het hockeyspel. Wanneer de kinderen ongeveer 7 jaar zijn, stromen ze na Kerstmis of na de grote vakantie door naar een F-team (drietalhockey) en gaan ze wedstrijden spelen.

De Hockeyschool is voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. Ook zij leren de basis van de hockeytechnieken en het hockeyspel. Deze kinderen gaan na ongeveer 3 maanden hockeyschooltraining, door naar een E6 of E8-team en gaan ook wedstrijden spelen.

Ben je bijna 5 jaar of ouder en wil je ook een keer proberen hoe leuk hockey is, meld je dan aan voor de proeflessen in het nieuwe seizoen.  Zoals al aangegeven starten we op zaterdag 12 september en trainen van 9.00u-10.00u. Aanmelden kan onder vermelding van naam en geboortedatum via: [email protected]  Ook voor meer info  over de trainingen kun je op dit mailadres terecht.

Ben je tussen de 10 en 18 jaar en wil je een aantal proeftrainingen volgen, meld je dan aan onder vermelding van naam en geboortedatum bij: [email protected]

Ben je ouder dan 18 jaar meld je dan aan bij: [email protected]

Ook voor de Jongste Jeugd teams gaat het seizoen weer beginnen. Op 29 augustus spelen alle teams wedstrijdjes tegen elkaar én tegen de ouders. Kinderen die eerst bij de Benjamins getraind hebben, spelen hun eerste wedstrijdjes in een F-team. De E6 en E8-teams spelen op een groter veld dan vorig seizoen, dus dat zal wel even wennen zijn.  Voor de oudere jeugd, de 11-tallen, staan er op 5 september, voorafgaand aan het Aftersummer toernooi, wedstrijden gepland.

Kom eens een keer kijken op Sportpark Maassenhof, Langvenweg 12.