Hockey Extra – Seizoensafsluiting

22 juni 2015

Ook het seizoen van de Blerickse rolstoelhockeyers zit er weer op. De balans aan het einde van het hockeyseizoen 2014-2015 is opgemaakt en graag informeren we jullie over de stand van zaken.

Op 9 mei jl is een uit de twee teams samengesteld E-hockeyteam 2e geworden
tijdens het Dirk Kuyt-toernooi in Eindhoven, hetgeen een zeer goede
prestatie mag worden genoemd.
De laatste competitiedag van dit seizoen vond plaats op zaterdag 6 juni jl.
Hieraan namen zowel de H-hockeyers als de E-hockeyers deel. De E-hockeyers verloren die dag helaas alle wedstrijden, hetgeen betekent dat ze degraderen  en volgend seizoen in de 2e klasse zullen spelen. De H-hockeyers speelden afgelopen seizoen in de 4e klasse en zijn die dag als 3e geëindigd. Hierdoor spelen ze ook het volgend seizoen weer in de 4e klasse.

Hockey Extra en HCB zijn en blijven trots op de spelers die ook in het afgelopen
seizoen alles hebben gegeven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Met veel enthousiasme en plezier is er lekker gehockeyd!

De seizoensafsluiting voor onze rolstoelhockeyers zal op woensdag 8 juli a.s. zijn in de kantine van HCB. Onder het genot van een hapje en een drankje voor spelers en ouders, zullen zij samen de afsluiting van het seizoen vieren.

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00
24augustus ZATT-12 "Italian Maffia" Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00