Trainerswissel bij Dames 1 en Heren 1

9 juni 2015

De technische commissie heeft in goed overleg met alle betrokken partijen besloten om een trainerswissel door te voeren. Hiermee zal Heren 1-trainer/coach Ruud Kleuskens naar Dames 1 gaan, waar zijn collega Mart Engels de omgekeerde weg gaat en trainer/coach van Heren 1 wordt. Met de aangepaste technische staf voor zowel het eerste dames- als herenteam maakt HC Blerick een frisse start in de 3e klasse met als doel een spoedige terugkeer naar de 2e klasse.

"Hockeyclub Blerick is geen vereniging die paniekhockey speelt en waar het korte termijn denken heerst, ook niet na de mindere resultaten van de standaardteams van afgelopen seizoen”, zegt voorzitter René Sanders. "Het zou dan ook van weinig inzicht getuigen om afscheid te nemen van trainers/coaches, die beiden echte clubmensen zijn”, vervolgt hij. "Door de trainers/coaches van plaats te laten wisselen, een prima oplossing die samen met onze Technische Commissie tot stand kwam, houden we veel kennis en kunde aan boord. Tevens gaat er op deze manier toch een nieuwe, frisse wind waaien bij zowel Dames 1 als Heren 1 waardoor we op een constructieve, positieve manier naar de sportieve toekomst kunnen kijken. Want ieder einde betekent natuurlijk ook een nieuw begin,” aldus Sanders.

Bij Heren 1 zal de technische staf worden gecompleteerd door een andere clubcoryfee, Ruud Janssen. Momenteel is nog niet bekend wie Ruud Kleuskens zal gaan assisteren bij Dames 1 aangezien zijn assistent bij Heren 1, Maurice Veltmeijer, heeft aangegeven zich op de jeugd te willen richten. De plannen van Geert Duyvestijn bij HCB zijn nog niet bekend.

Hockeyclub Blerick is Ruud, Mart en beider staf dankbaar voor hun werk en betrokkenheid als eindverantwoordelijken bij respectievelijk Heren 1 en Dames 1. Zij hebben belangrijke bijdrages geleverd aan successen als kampioenschappen en promoties. Nu is het voor de club zaak om snel weer sportieve prestaties te kunnen vieren. HCB heeft het volste vertrouwen in de toekomst met beide heren aan het roer van haar hoogste teams en is trots en tevreden met de voortzetting van de samenwerking.

17april Algemene Leden Vergadering Fusiebesluit 20:00 - 22:00
20juni ZATT-13 Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00