Praktisch.jpg
Nieuws

Jeugdkamp 20, 21 en 22 juli.

7 juni 2015

Het zonnetje komt nu echt weer door en het seizoen is bijna ten einde. Tijd voor leuke en leerzame hockeydagen! Na het succes van vorig jaar komt het leukste minikamp van Nederland  weer naar de club en we hopen op  nog meer deelnemers dan vorig jaar. Zoek jij een sportieve invulling voor de kids in de zomervakantie? Kom dan ook naar het leukste mini Hockeykamp van Nederland!

 

Speciaal voor Hockeyclub Blerick organiseert Matchplay wederom een sportief Minikamp in de zomervakantie op de club. Elke dag lekker trainen, afgewisseld met een uniek recreatief programma: De Matchplay Quiz, waterspelen, casinomiddag en nog veel meer! Het kamp wordt aangeboden  inclusief alle dagen een stevige lunch en een T-shirt! En op de laatste dag sluiten we het kamp af met een heus frietjes-met-wat-lekkersdiner, gevolgd door een leuke filmavond.

 

Deelname is speciaal voor leden van HCB en omliggende verenigingen. Vriendjes en/of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. De minikampen zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van 5-13 jaar, oftewel van Jongste jeugd tot de C- jeugd. Het mini-hockeykamp vindt plaats van 20 t/m 22 juli 2015 (van 09.00-17.00 uur). Kosten: € 105,- per persoon voor leden en € 135,- voor niet leden. Meer informatie?


Zin in? Schrijf je dan snel in op: www.minikamp.nl.

 

Klik hier voor de flyer.

We zien je graag in de zomervakantie!

Nieuwsberichten

Gesla

Agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo
:
HCB M6E1
Horst M6E1, Horst
:
HCB M6E2 mix
Weert M6E1, Weert
:
HCB M8E1
HCPM M8E1, HCPM
:
HCB M8E2
HV Meerssen M8E2, HV Meerssen
:
HCB M8E3 mix
VHV Sjinborn M8E2, VHV Sjinborn
: