Praktisch.jpg
Nieuws

Jeugdkamp 20, 21 en 22 juli.

7 juni 2015

Het zonnetje komt nu echt weer door en het seizoen is bijna ten einde. Tijd voor leuke en leerzame hockeydagen! Na het succes van vorig jaar komt het leukste minikamp van Nederland  weer naar de club en we hopen op  nog meer deelnemers dan vorig jaar. Zoek jij een sportieve invulling voor de kids in de zomervakantie? Kom dan ook naar het leukste mini Hockeykamp van Nederland!

 

Speciaal voor Hockeyclub Blerick organiseert Matchplay wederom een sportief Minikamp in de zomervakantie op de club. Elke dag lekker trainen, afgewisseld met een uniek recreatief programma: De Matchplay Quiz, waterspelen, casinomiddag en nog veel meer! Het kamp wordt aangeboden  inclusief alle dagen een stevige lunch en een T-shirt! En op de laatste dag sluiten we het kamp af met een heus frietjes-met-wat-lekkersdiner, gevolgd door een leuke filmavond.

 

Deelname is speciaal voor leden van HCB en omliggende verenigingen. Vriendjes en/of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. De minikampen zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van 5-13 jaar, oftewel van Jongste jeugd tot de C- jeugd. Het mini-hockeykamp vindt plaats van 20 t/m 22 juli 2015 (van 09.00-17.00 uur). Kosten: € 105,- per persoon voor leden en € 135,- voor niet leden. Meer informatie?


Zin in? Schrijf je dan snel in op: www.minikamp.nl.

 

Klik hier voor de flyer.

We zien je graag in de zomervakantie!

Agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB ZAALBLOK
Weert MD1 - Tegelen MD1,
:
HCB ZAALBLOK
Concordia MD2 - Meerssen MD3,
:
HCB ZAALBLOK
Geel-Zwart H3 - Eindhoven H3,
:
HCB Z-H1
Geldrop H1, Geldrop
5:4
HCB Z-H1
Rosmalen H1, Rosmalen
5:4
HCB Z-H2
Eindhoven H3, Eindhoven
3:3