Asperge verrassingsdiner

16 april 2015

Op vrijdag 22 mei a.s. wordt er in het clubhuis van Hockeyclub Blerick een 4-gangen asperge verrassingsdiner georganiseerd.

Jules Christis van Galerie De Hoeve heeft een verrassend diner samengesteld om van te smullen.
Ons clubhuis zal voor die avond omgetoverd worden tot een prachtig restaurant.

Voor € 50,-- per persoon geniet u van een heerlijk diner (inclusief zorgvuldig uitgekozen bijpassende wijnen) in een gezellige en ongedwongen ambiance.
Dit diner is voor iedereen toegankelijk: leden, niet-leden, vaders, moeders, sponsoren, vrienden en bekenden zijn welkom.

U kunt zich aanmelden per e-mail bij [email protected]

Indien u bepaalde producten niet mag eten, horen wij dat graag tijdig van u, zodat de kok hier rekening mee kan houden.
Betaling contant voor aanvang van het diner. Voor bedrijven is het mogelijk om via een factuur het bedrag te voldoen. Geeft u dit bij aanmelding reeds aan.

Kortom:  laat u 22 mei verrassen door HCB. U geniet van een overheerlijk diner met ons eigen heerlijke streekprodukt en sponsort hiermee onze club.

Wij zien u graag vrijdag 22 mei!