Competitiedag E- Hockey – 11 april a.s.

23 maart 2015

Op zaterdag 11 april a.s. wordt in Sportcentrum ‘De Schans’ in Reuver wederom de competitiedag voor elektrische rolstoelhockeyers
(E-hockey) gehouden. Aan deze competitiedag nemen de E-hockeyteams van geheel Zuid-Nederland en België deel.

De organiserende Blerickse E-hockeyteams, de Red Dragons, onderdeel van Stichting Hockey Extra in Blerick, spelen momenteel in de 1e en 2e klasse. Beide teams zullen deze dag alles op alles zetten om hun plaats in het klassement te behouden.

De Stichting Hockey Extra bestaat sinds 6 april 2011 officieel als Stichting en is een volwaardige tak van Hockeyclub Blerick. De club is opgericht om mensen met een lichamelijke beperking in teamverband te kunnen laten hockeyen. Rolstoelhockey is de enige sport waaraan mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel in team- en competitieverband kunnen deelnemen. Stichting Hockey Extra biedt de Red Dragons deze mogelijkheid. Momenteel bestaat het E-hockey uit twee elektrische rolstoelteams en het H-hockey uit één handbewogen rolstoelteam.

De competitiedag vindt plaats in Sportcentrum "De Schans” aan de Bosdaellaan 1, 5953 BW te Reuver. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.30 en 17.00 uur.

Kom ook eens kijken naar deze super-sport, het is geweldig om naar te kijken. We hopen van harte jullie op deze sportieve dag te mogen begroeten!

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00
24augustus ZATT-12 "Italian Maffia" Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00