Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Vernieuwde LISA app

26 januari 2015

Vanaf 27 januari (in de loop van de dag) zal een nieuwe versie van de LISA App beschikbaar zijn. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android.

In deze update zijn onder andere de volgende wijzingen doorgevoerd:

Vormgeving:
De app is voorzien van nieuwe iconen en startschermen, ook is de vormgeving van de app volledig vernieuwd.

Teamnieuws:
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams:
Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie:
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je aanwezig bent. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Ook is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISA Team module) zelf een teamevent aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Agenda-export:
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Pushinstellingen:
De pushinstellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen pushberichten wilt ontvangen van de app.

Tablets:
De app is ook geschikt voor iPads en Android tablets. De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.general
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/lisa-hockey/id560497537?mt=8&uo=4

Meer informatie vind je in de bijlagen:

1) http://www.hockeyclubblerick.nl/files/nieuws/LISA_app_v3_iOS.pdf

2) http://www.hockeyclubblerick.nl/files/nieuws/LISA_app_v3_Android.pdf


Bijlage

Agenda

Teamselector

Uitslagen