Praktisch.jpg
Nieuws

Nieuwe functionaliteit website – LISATeam

1 september 2014

 

Tot ons groot genoegen kunnen wij je informeren dat onze site is verbeterd en uitgebreid met een nieuwe module, LISATeam. Team vervangt het gedeelte dat eerder achter de inlog-knop zat.

De voordelen:
- Overzichtelijker
- Completer
- Eenvoudiger
- Relevanter

Met deze uitbreiding komen er mogelijkheden beschikbaar waarvan voorheen nog geen gebruik kon worden gemaakt. De module is een combinatie van het voormalige inlog-gedeelte op de site en de mobiele app. Daarnaast biedt Team een aantal functionaliteiten zoals in "Teamers”, een applicatie die door veel teams wordt gebruikt.

Team is zeer gebruiksvriendelijk en compleet. Coaches en trainers hoeven nu geen aparte Excel-bestanden meer bij te houden, alles is binnen één omgeving beschikbaar. Op een overzichtelijke manier. Gebruikers kunnen snel beschikken over voor hen relevante, volledige informatie.

Inloggen gaat op dezelfde manier als voorheen, er opent nu echter een nieuw scherm. Om toegang te krijgen log je in op de website met lidnummer en wachtwoord, zoals voorheen, via de link https://team.lisa-is.nl/?u=hockeyclubblerick.nl.

Meer informatie over de mogelijkheden kun je lezen in dit document: http://www.hockeyclubblerick.nl/files/nieuws/Korte%20beschrijving%20lisateam.pdf

Let a.u.b. echter op dat het invoeren van spelers bij wedstrijden NIET als mededelingenformulier geldt! Team vervangt NIET het mededelingenformulier. Dit zal, in ieder geval voorlopig, nog gewoon worden gebruikt en moet na de wedstrijd verstuurd worden. Het wedstrijdverslag kan natuurlijk wel in Team worden gemaakt.

Veel plezier met Team!

Bijlage

Agenda

Teamselector

Uitslagen