Praktisch.jpg
Nieuws

Hockeyclinics tijdens Kids Day 2014 in MVV stadion De Geusselt!

10 mei 2014
Op zaterdag 24 mei 2014 organiseert Topsport Limburg de Kids Day 2014 voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar en hun ouders. Een onvergetelijke dag waar kinderen kennis kunnen maken met de wereld van de Limburgse sporthelden. Talenten en (ex)topsporters laten zien waarom hun sport zo leuk is. Kinderen kunnen samen trainen met wereldtoppers en zelfs Olympisch kampioenen uit Limburg, ze kunnen ervaren hoe het is om een topsporter te zijn, ze kunnen op de foto met de Limburgse sporthelden en er zijn maar liefst 25 sporten/activiteiten die je tijdens de Kids Day kan doen. En het kost helemaal niets!
 
Tijdens de Kids Day 2014 op zaterdag 24 mei 2014 zullen er hockeyclinics gegeven worden, Funkey Limburg o.l.v. Maurice Saraber zal hockeyclinics verzorgen. De Kids Day is een uitgelezen kans om deze geweldige Limburgse topsporters te ontmoeten, met hen te trainen en op de foto te gaan. Je kunt ook voetballen in het stadion van MVV, judoën met Europees kampioen Juul Franssen en Europees Jeugd Olympisch kampioen Lisa Mullenberg, karate met onder andere Nederlands en vice-Europees kampioen Alex Creemers, schietsport beoefenen met onder andere Olympisch schutter Peter Hellenbrand en toptalenten Pea en Manon Smeets, tafeltennissen met Nederlands en viervoudig Europees kampioen Linda Creemers, triatlon met toptriatleet Edo van der Meer en Europees Junioren kampioen Marco Akershoek, op de foto een handtekening van Olympische zwemmer Joeri Verlinden.
 
Daarnaast kun je ook atletiek, basketballen, BMX-en, dansen, golfen, taekwondo, boksen, volleyballen en nog veel meer… zoals schminken, kindertattoos en je mag ook je broertje(s), zusje(s), vriendje(s) en vriendinnetje(s) meenemen! De Kids Day is een uitgelezen kans voor jou om in aanraking te komen met de Limburgse topsport(st)ers, met hun te trainen, op de foto te gaan én een handtekening te krijgen!
Er is nog veel meer te beleven, kinderen kunnen voetballen in het stadion van MVV, handballen met de Lions, judoën met Europees kampioen Juul Franssen en Europees Jeugd Olympisch kampioen Lisa Mullenberg, karate met onder andere Nederlands en vice-Europees kampioen Alex Creemers, tafeltennissen met Nederlands en viervoudig Europees kampioen Linda Creemers, triatlon met toptriatleet Edo van der Meer en Europees Junioren kampioen Marco Akershoek, op de foto een handtekening van Olympische zwemmer Joeri Verlinden. Daarnaast kunnen ze ook hockeyen, atletiek, basketballen, BMX-en, dansen, golfen, taekwondo, boksen, volleyballen en nog veel meer… zoals schminken, kindertattoos en je mag ook je broertje(s), zusje(s), vriendje(s) en vriendinnetje(s) meenemen! De Kids Day is een uitgelezen kans voor jou om in aanraking te komen met de Limburgse topsport(st)ers, met hun te trainen, op de foto te gaan én een handtekening te krijgen!
 
Wil jij naar het voetbalstadion van MVV en sporten met Limburgse Olympische sporthelden? Meld je dan nu aan voor de Kids Day 2014 via http://www.topsportlimburg.nl/dreamitdoit/pages/mijngoudendroom.aspx!
 
Wanneer: Zaterdag 24 mei 2014
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Waar: MVV-stadion De Geusselt in Maastricht
Voor wie: Iedereen van 5-14 jaar en ouders
Kosten: Gratis toegang!
 
Kijk in de bijlage voor de uitnodiging: http://www.hockeyclubblerick.nl/files/nieuws/14042014%20-%20flyer%20Kids%20Day.pdf Bijlage

Nieuwsberichten

Gesla

Agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo
:
HCB M6E1
Horst M6E1, Horst
:
HCB M6E2 mix
Weert M6E1, Weert
:
HCB M8E1
HCPM M8E1, HCPM
:
HCB M8E2
HV Meerssen M8E2, HV Meerssen
:
HCB M8E3 mix
VHV Sjinborn M8E2, VHV Sjinborn
: