Hockeykamp 14-15-16 juli 2014

5 april 2014

Voor alle junioren van Hockeyclub Blerick!!

Bovenstaande poster hangt in de vitrine bij ons clubgebouw om jullie aandacht te vestigen op het jeugdkamp dat dit jaar voor alle jeugd georganiseerd zal worden op de velden van onze vereniging op 14, 15 en 16 juli  (de eerste week van onze zomervakantie).

PLAN DIT DAAROM ALVAST IN JE AGENDA!!

Onder professionele begeleiding kunnen onze jongens en meisjes zich 3 hele dagen lang uitleven met sport en spel. Niet alleen hockey maar ook spel en bv. een sport meerkamp staan op het programma. Misschien gaan we zelfs samen zwemmen als het erg warm is. Ook wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken en het beloofd een heel gezellig kamp te worden. Als je het leuk vindt om een vriend of vriendinnetje mee te nemen kan dat ook nog. Gezien de ervaringen van onze eigen jeugdkampen hebben we dit maal gekozen om de kids ’s avonds in hun eigen bedje te laten slapen. Om het nog leuker te maken krijgt iedere deelnemer ook nog een T-shirt en een presentje.