Toernooi MC1 Horst

Horst MC2 - MC1 0-4
MC1 - Geldrop MC2 - 0-0
Horst MC3 - MC1 0-9

We begonnen goed aan het toernooi de eerste 3 wedstrijden werden gewonnen met goed spel en een duidelijke wil om te winnen.
De 4de wedstrijd moesten we tegen de medekoploper Geldrop, door goed spel en heel goed keeperswerk van Romy bleef het 0-0.

Dit was een goede uitslag voor Geldrop want het doelgemiddelde was voor Geldrop 13 voor en 0 tegen en wij hadden 6 voor en 0 tegen. Op naar de laatste wedstrijd waarin veel gescoord moest worden. De dames gingen het veld in met een duidelijke boodschap zoveel mogelijk score en als ze er 11 zouden maken dan zouden ze getracteerd worden op een MC drek hamburger.

Het begin was niet zo best en er werd niet snel gescoord, maar toen de eerste bal erin zat ging het vanzelf. We liepen snel uit na 6 nul en toen kwam de tactische wissel",  de laatste vrouw eruit, spits erbij en zo hadden we er 8 in"met 5 spitens. Maar er moest nog meer gescoord worden dus de laatste gouden noodgreep keeper eruit en zo maakte we met 6 spitsen toch nog een goal het was 9 nul voor ons.

Zo nu stonden wij met 2 doelpunten voor op Geldrop. Geldrop moest de laatste wedstrijd tegen Horst MC1. Het werd snel 1 nul voor Geldrop en we werden een beetje stil van, maar Horst scoorde snel daarop 1-1 en in de laatste minuut nog een strafcorner  voor Geldrop waaruit zij de  2-1 maakte , maar dat maakte ons niets meer uit want met 1 doelpunt verschil op Geldrop werden wij toernooikampioen. Dit is het toetje van een goed seizoen.

Gr. Robert