Collecte Fonds Gehandicaptensport op maandag 31 maart door A-jeugd!

17 maart 2014

In de week van 30 maart tot en met 5 april 2014 wordt in Venlo de jaarlijkse collecte voor het ondersteunen van de gehandicaptensport georganiseerd.

Onder het motto: "Met sport fit voor het leven!”

De opbrengst van de collecte is bestemd voor de extra kosten die gehandicaptensport met zich meebrengt, zoals aanpassingen van accommodaties, extra voorzieningen en materialen, vervoer, specifieke begeleiding.

Hockeyclub Blerick zal ook dit jaar een gedeelte van de opbrengst ontvangen voor eigen activiteiten voor de gehandicaptensport.

De collecte wordt, zoals ieder jaar, uitgevoerd door de leden van de oudste jeugdteams: JA1 en MA1.

De datum dat jullie gaan collecteren, is vastgesteld op:

Maandag 31 maart 2014

Belangrijk om te weten:
*  JA1 en MA1
*  Maandag 31 maart 2014
*  Verzamelen bij fam. Welles, Diderotstraat 13, Blerick
*  Om 18:30 uur aanwezig voor uitdelen materialen en korte uitleg
*  Om 18.45 uur start de collecte

Verdere informatie krijgen jullie ter plekke.

Bij verhindering dien je dit door te geven via: [email protected] / 06-40376979.

Andere mensen die graag mee willen collecteren die avond, kunnen zich aanmelden via bovenstaande contactgegevens. Alle hulp is welkom!

Tot maandag 31 maart!