Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Sinterklaas- en kienmiddag: terugblik en foto's!

4 december 2013


De kinderen van de jongste jeugd van HCB streden afgelopen zaterdag om te helpen bij het terug vinden van de sleutel van het pakhuis van Sinterklaas! Ondeugende raadselpiet had deze sleutel namelijk verstopt! Raadselpiet wilde de sleutel niet tevoorschijn halen, voordat de kinderen zijn geheim hadden ontrafeld.

 
De kinderen startten in groepjes aan een speurtocht door de boekend. Ze moesten fotopuzzels maken om erachter te komen waar ze heen moesten. Bij elke post stond hen een spel, opdracht of raadsel te wachten. Als ze dit goed uitvoerden, kregen ze telkens een letter.

 

Alle verdiende letters samen vormden uiteindelijk het antwoord op de vraag waar de sleutel was verstopt. Alle teams waren raadselpiet te slim af en raadden de verstopplek. Toen de raadselpiet aftelde van 3 tot 1 klonk luid: "KOELKAST!". En ja hoor, raadselpiet verdween in de keuken en kwam terug met in zijn handen... de sleutel! Hij overhandigde de sleutel aan de Sint, die samen met de kinderen opgelucht en blij was; pakjesavond was gelukkig weer veiliggesteld!

 

Na het uitzwaaien van de Sint en zijn pieten was het tijd voor het kienen, waarbij weer mooie prijzen waren te verdienen!

 

Agenda

Teamselector

Uitslagen