Zaaltrainingen bij Health & Racket

30 november 2013

Op maandag 2 december 2013 zijn de zaaltrainingen in de kleine zaal bij Health & Racket gestart.
Helaas hebben we dit jaar maar een beperkt aantal zaaluren kunnen inhuren. Gezien de vroege tijden zijn alle uren ingedeeld voor de jeugd. We doen nog ons uiterste best om voor de damesteams (dames 2 en 3) nog enkele uren in te huren.

De trainer die als eerste traint haalt de ballentas bij de receptie op en de laatste geeft de tas weer bij de receptie af.
Om de receptie heenlopen en dan links de gang in en blijven volgen, helemaal achterin is de zaal. Kleedlokalen (rechterkant voordat je de zaal in gaat) zijn aanwezig maar niet afsluitbaar. Neem de spullen daarom mee de zaal in.
Het team welke het eerst traint legt de balken en de laatste ruimt de balken op. Dit geldt natuurlijk ook voor de wedstrijden!

Het voorlopige trainingsschema staat  in de bijlage:
http://www.hockeyclubblerick.nl/files/nieuws/Voorlopig%20schema%20zaaltrainingen.doc Bijlage