Voor Meisjes D2, coach en trainers

6 juni 2011

Hoi Julia, Anouk, Isa, Carmen Milou, Maud, Yara Roos, Roos Julie, Jill, Robin, Nina, Danique en Robert, Stephanie, Jaimy en Jochem,
Op de clubsite staat een prachtige foto van jullie. Daarop is te zien dat het kampioenschap zojuist is behaald. Dat moet gevierd worden. Door een vergissing, waarvan we toen nog echt niets wisten, hadden we beter een weekje kunnen wachten tot aan het echte einde van de competitie. Nu zijn de grote mensen nog bezig om deze vergissing weer te repareren maar daar schieten jullie natuurlijk erg weinig mee op. Ik vind ook dat jullie daar geen last van mogen hebben. Wie weet zul je later, als jullie wat groter zijn, wel in Dames 1 komen te spelen want daar hebben ze kampioenen, zoals jullie nodig.

Daarom wil ik nogmaals aan jullie laten weten dat wij allemaal vinden dat jullie weldegelijk de ware kampioen zijn en wil jullie dan nogmaals speciaal uitnodigen voor de kampioensreceptie van zaterdag, 18 juni 2011 in ons clubgebouw. Daar zullen we dan, samen met de andere kampioenen, een feestje bouwen om dit te vieren. Ik hoop jullie allemaal een handje te kunnen geven.

Tot dan,
Rene Sanders