Zaalhockey 2013-2014

30 november 2013

De zaalcompetitie gaat zaterdag 7 december 2013 van start.
Onze competitiewedstrijden worden vanaf dit seizoen allemaal gespeeld bij:
Health & Racket, Maassenhof sporthal
Heijmansstraat 101
5927 NP  Blerick

ZAALHOCKEYCOMPETITIE
I.v.m. de vele wijzigingen die er in het programma beslist nog zullen plaats vinden verzoeken wij de coaches/aanvoerders met zeer grote regelmaat op de site na te gaan of er wijzigingen zijn. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk de wijzigingen aan coaches/aanvoerders door te mailen.

ZAALTRAININGEN
Deze starten aanstaande maandag 2 december 2013 in de kleine zaal bij Health & Racket. Zie bericht betreffende trainingschema op onze site.

AFGELASTINGEN
Wedstrijden kunnen i.v.m. slechte weeromstandigheden door de Bond centraal worden afgelast. Hiervan wordt je dan op de hoogte gesteld.
Indien er géén centrale afgelasting is én je besluit zelf niet naar een wedstrijd te gaan dan dien je dit ZSM door te geven aan de zaalcommissaris: Marlie v.d. Winkel, zodat de tegenstander op de hoogte gesteld kan worden. Op eigen initiatief kan leiden tot boete en/of puntenmindering.

ZAALLEIDING/COMMISSARIS
Coaches/aanvoerders verzoeken wij, als voorgaande jaren, zelf zorg te dragen voor een zaalleiding/commissaris.

Mochten jullie nog zaken tegenkomen die niet goed lopen of anderszins, vraag ik jullie het mij te laten weten. Alleen op deze manier kan ik er van leren en naar handelen. Mijn dank alvast hiervoor.

Laten we er samen voor zorgen dat ook dit zaalseizoen weer gaat slagen en een succes wordt. Ik wens dan ook iedereen een plezierig en succesvol zaalhockeyseizoen!

Marlie v.d. Winkel
Tel: 077- 077-3870825 /  06-23278737