Vrijdag 15 november 2013 – HCBfeest 5 ‘Club Woodstock’

18 oktober 2013

De organisatie gaat uitpakken! Want over iets minder dan een maand vieren we het tweejarig bestaan en vindt alweer het 5de HCBfeest plaats. Als organisatie vinden we dat dit niet ongemerkt voorbij kan gaan dus reden genoeg voor wederom een snoeihard HCBfeest!

Lekker high worden van psychedelische tonen? Bouncen op de Boheemse beats en power geven aan de flower? Speciaal voor jullie presenteert de organisatie van het HCBfeest hét mooiste hippie-feest van het jaar! Want op vrijdag 15 november 2013 herbeleven we Woodstock in een tie-dye jasje tijdens HCBfeest 5 met als thema ‘CLUB WOODSTOCK’!

Zoek alvast je mooiste sandalen uit, kam je middenscheiding nog even glad en bind je regenboog-bandana om want CLUB WOODSTOCK is dé kans voor HCB om te laten zien hoe een hippie er echt uit ziet!

De line-up is ook weer om van te smullen! Wederom zijn er een drietal hippies bereid gevonden om tijdens Club Woodstock de rockinvloeden uit 69’ te verwerken in hun deejaysets anno ’13.
21:30 – 22:45 Tronica
22:45 – 00:00 Viez
00:00 – 02:00 Maximus

Wil je helemaal los gaan tussen de wierook walmen en samen met ons Woodstock herbeleven? Noteer dan ‘Club Woodstock’ in je agenda op vrijdag 15 november 2013 van 21:30 tot 02:00 uur

Peace out, tot de 15de!

PS: Je wordt niet thuisgebracht.

Terrein
Club Woodstock is gevestigd op Sportpark Maassenhof te Boekend. Kom je met de auto, dan is hiervoor voldoende parkeergelegenheid aan de Langvenweg. Kom je met de fiets, dan is op het complex voldoende ruimte in de daarvoor aangewezen fietsenstalling.

TIJDEN
Club Woodstock begint om 21:30 uur en eindigt om 02:00. De deuren zijn de gehele avond open. Wees wel op tijd want VOL=VOL.

TOEGANG
NIKS, NADA, NOPPES. Precies je leest het goed, helemaal GRATIS!

HASHTAG
Heb jij op- of aanmerkingen over, voor, tijdens of naar HCBFEEST ‘Club Woodstock’ die je wilt delen op twitter? Gebruik dan de welbekende hashtag #hcbfeest. Deze hashtag wordt door ons gevolgd en getoond op het grote scherm.

GARDEROBE
Jassen kan je kwijt in de garderobe van hockeyclub Blerick. Deze is de gehele avond bereikbaar.