25 Juni jl - 2e Benjamin treffen bij HC Blerick

26 juni 2011

Teams uit Venray, Helden, Horst en Blerick namen op zaterdag 25 juni bij hockeyclub Blerick deel aan het 2e benjamin treffen.

Een seizoen afsluiting voor kinderen van 5, 6 en net 7 jaar die nog geen competitiewedstrijden gespeeld hebben. Spellen werden afgewisseld met wedstrijdjes.

Vorig jaar was het ontzettend warm weer, nu was het koud en regende het van het begin tot het eind van het treffen. Jammer,  maar het mocht de pret voor de kinderen niet drukken.

Er werd begonnen met een gezamenlijke warming up. Daarna speelden ze enthousiast hun eerste wedstrijdjes tegen teams van andere verenigingen. Na de wedstrijdjes werden er spellen gedaan zoals hockey sjoelen, hockey kegelen, hockey darten enz. Er stond zelfs een opgeblazen hockeyveld waar de kinderen onder luid aanmoedigen van de ouders tegen twee meisjes A speelsters de strijd aanbonden. De kinderen wonnen natuurlijk.

Een nat maar wel geslaagd treffen als afsluiting van het seizoen.

Meisjes A en B, Bram, Lotte, de spelleiders, de EHBO’er,  het barpersoneel en iedereen die een handje geholpen heeft, bedankt.

Intersport Blerick en LUWI totaalbouw bedankt voor de sponsoring.

Technische commissie  jongste jeugd