KNHB

26 mei 2011

Teamuitje: 15% korting Rabo FIH Champions Trophy
Wat is er leuker dan met je team aan het einde van het seizoen een bezoek te brengen aan de Rabo FIH Champions Trophy en de Rabo 4-Nations Cup? Spannende wedstrijden van de beste landen van de wereld kijken en daarna gezellig wat eten en drinken in het promodorp. Beide toernooien vinden plaats in de periode van 25 juni tot en met 3 juli in het Wagener Stadion in Amsterdam. Bestel nu ten minste 11 kaarten; dan krijg je 15% korting! Deze actie loopt tot 8 juni 2011. Op de KNHB-website vind je het bestelformulier. Kijk voor meer informatie over het toernooi op www.hockey.nl/championstrophy.

Ben jij het hockeyvriendje van Naomi van As?
Als naamgever van de Rabo FIH Champions Trophy en Rabo 4-Nations Cup zoekt de Rabobank hockeyvriendjes voor de wedstrijden van de nationale teams. Kinderen krijgen de mogelijkheid om als 'hockeyvriendje' samen met een speler of speelster van het Nederlands elftal het veld te betreden. Daarnaast staan ze tijdens het volkslied naast hun eigen hockeyheld. De kinderen worden volledig in het Nederlands tenue gestoken. De sokken, broekje en het shirt mogen ze na afloop houden. Verder krijgen ze nog een schitterende foto als aandenken om mee naar huis te nemen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud, klik dan hier om je aan te melden: www.rabosport.nl/hockey .

Shell Jeugddag - nog enkele vrije plaatsen
Op 25 juni, de eerste dag van de Rabo FIH CHampions Trophy, zal de Shell Jeugddag plaatsvinden. Op deze Shell Jeugddag kunnen alle jeugdleden van de hockeyverenigingen (E-, D- en C-categorie) samen met hun leeftijdgenootjes hockeyen en aan fantastische spellen meedoen in Shell Kids City. Geef je nu op en kom met je team de dames aanmoedigen bij hun eerste wedstrijd tegen Australië. Meer informatie vind je op de KNHB-website.