Jeugdkamp 2013

6 juni 2013

Nog een paar weekjes en het jeugdkamp van Hockeyclub Blerick zal weer plaatsvinden. Het kampboekje is zo goed als af en zullen jullie allemaal binnen een week ontvangen / kunnen vinden op de website. Ook de begeleiders zullen binnen een week een kampboekje ontvangen en een uitnodiging  voor een informatie-avond.

We kunnen wel al een klein tipje van de sluier oplichten, er zal weer een bonte avond komen. Dus aan alle deelnemers alvast de oproep om met je teamgenootjes / vriendjes / vriendinnetjes een leuke act te bedenken die jullie die avond aan iedereen kunnen laten zien. Dit mag een dansje zijn,  een liedje zingen, moppentappen we kunnen het zo gek niet verzinnen.

Over een paar dagen zal er een volgende onthulling  komen over het aankomende kamp. We hopen dat jullie er al zin in hebben!!!

De kampcommissie

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00