Met heren 1 naar Wageningen voor promotiewedstrijden

6 juni 2013

Samen met  Heren 1 naar de promotiewedstrijden

Op zondag 16 juni speelt heren 1 een drietal  wedstrijden voor promotie. De wedstrijden zijn in Wageningen. Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven om onze heren aan te moedigen zal er een bus naar Wageningen geregeld worden.

Er zijn nog plekken over in de bus, dus als je mee wilt kun je je vóór dinsdagavond 11 juni  opgeven bij Ruud Kleuskens via mailadres [email protected]. Maar let op: Vol = Vol. De kosten voor de bus zijn ongeveer €12,50 per persoon en worden ter plaatse in de bus afgerekend. Het tijdstip van vertrek is nu nog niet bekend, maar zal nog worden doorgegeven.

Dus grijp je kans om samen met Heren 1 en dames 1 naar Wageningen te reizen en onze heren naar promotie te juichen.