Praktisch.jpg
Nieuws

SPORTMIDDAG JONGSTE JEUGD WEDEROM EEN SUCCES!

21 mei 2013
 
Er hadden zich 53 jongens en meisjes met hun vriendjes en vriendinnetjes tussen de 5 en 10 jaar opgegeven en er werd hard gestreden voor de punten.
De oudere jeugd, JB, JC, MB, MC en bijna heel Jongens A, stond bij de spellen. Zij moedigden de kinderen aan en noteerden de punten.
Het was gezellig druk De kinderen deden spellen zoals hockey, hockey sjoelen, sprinten, scoren, hockey darten enz. We hadden een veld uitgezet met de boarding van het E-hockey. Hierin speelden de kinderen een partijtje met groepjes van 5 of 6  tegen 3 spelers van jongens A.
Toen de kinderen alle spellen gedaan hadden konden ze de kaart inleveren en kregen ze nog iets lekkers. Tijdens het wachten op de prijsuitreiking, konden ze stoepkrijten, kleuren, voetballen, sjoelen of tafeltennissen.
Deze middag kon niet plaatsvinden zonder de hulp van de oudere jeugd. Jongens en meisjes bedankt. Ook de ouders die achter de bar geholpen hebben bedankt. Een mooie en gezellige sportmiddag. Het E-hockey bedankt voor het lenen van de boarding.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

Teamselector

Uitslagen