BELANGRIJK - nieuwe clubemblemen

7 april 2013

Beste Hockeyclub leden,

al sinds een tijdje werd er gesproken over de twijfelachtige kwaliteit van de clubemblemen die op onze nieuwe shirts zitten.
Hierover ben ik met onze leverancier in contact getreden en inmiddels is onderkend dat het zich handelt om een foute keuze van het materiaal door de producent.
De leverancier heeft nieuwe clubemblemen laten maken van een betere kwaliteit en de shirts die al in bezit zijn van onze leden kunnen vrij gemakkelijk en gratis hersteld worden.

Om een en ander in goede orde te laten verlopen wil ik de volgende afspraak met jullie delen om deze misser snel op te lossen.

BELANGRIJK!!!

De spelers die zelf een hockeyshirt hebben aangeschaft en waarbij je twijfelt over de kwaliteit van het shirtembleem van onze hockeyclub, doordat het loslaat of brokkelt, kunnen op eigen initiatief naar Jan Klein Sporthuis Olympia op de Grote Beekstraat in Venlo. Het is aan te raden om het shirt in de week even af te geven, waarna het in de meeste gevallen de dag erna weer kan worden opgehaald met het nieuwe logo erop.

AANVOERDERS EN/ OF COACHES
De teams die de shirts van de vereniging dragen zullen we moeten opdelen in twee groepen:
Groep 1: Dames/ meisjes
de shirts van het hele team (gewassen) in de shirttas afgeven op de dinsdag na Pasen (2 april) bij Jan Klein in week 14. Deze kunnen dan op vrijdag weer opgehaald worden. Dames 1 kan dan ook de nieuwe uitshirts meenemen.

Groep 2: Heren/ jongens
de shirts van het hele team (gewassen) in de shirttas afgeven op maandag of dinsdag (8 of 9 april) bij Jan Klein in week 15. Deze kunnen dan ook weer op vrijdag van dezelfde week worden opgehaald. Heren 1 dient er ook aan te denken om de nieuwe uitshirts af te geven!!!

René Sanders
voorzitter