Collecte Fonds Gehandicaptensport

12 maart 2013

Collecte Fonds Gehandicaptensport op woensdag 10 april door alle A-teams!

In de week van 7 tot en met 13 april 2013 wordt in Venlo de jaarlijkse collecte voor het ondersteunen van de gehandicaptensport georganiseerd.

Het motto voor 2013 is: "Met sport fit voor het leven!”

De opbrengst van de collecte is bestemd voor de extra kosten die gehandicaptensport met zich meebrengt, zoals aanpassingen van accommodaties, extra voorzieningen en materialen, vervoer, specifieke begeleiding.

Hockeyclub Blerick zal ook dit jaar een gedeelte van de opbrengt ontvangen voor onze eigen activiteiten voor de gehandicaptensport.

Wij zijn zo sportief om mee te doen!
Vele handen maken licht werk en in een uurtje tijd zijn wij met z’n allen klaar met collecteren!

Deze collecte wordt, zoals ieder jaar, uitgevoerd door de leden van de oudste jeugdteams: JA1, MA1, MA2.

De datum dat jullie gaan collecteren, is vastgesteld op:
Woensdag 10 april 2013

Afspraken:JA1, MA1, MA2.
  • Woensdag 10 april 2013.
  • Verzamelen bij fam. Welles, Diderotstraat 13, Blerick.
  • Om 18:30 uur aanwezig.
  • Om 18.45 uur start de collecte. Deze duurt tot 19.45 uur.

Verdere informatie krijgen jullie ter plekke van Marieke Welles.
Bij verhindering dien je een vervanger te regelen en dit door te geven aan Marieke:
[email protected] / 06-40376979.

Tot woensdag 10 april!