Praktisch.jpg
Nieuws

Drukke instuif Hockeyclub Blerick

4 maart 2013


De instuif op 23 februari werd i.v.m. sneeuw en kou afgelast. Er waren veel aanmeldingen dus hebben we alles in het werk gesteld om de instuif te verzetten naar 2 maart. Deze zaterdag was het nog wel koud maar dat mocht de pret niet drukken. Zo’n 40 kinderen begonnen de eerste 20 minuten met een tikspel en de eerste hockeytechnieken zoals drijven met de bal, overpushen enz. Na een korte stop werden er spellen gedaan. Een partijtje, blokjeshockey en knotshockey. Vooral het knotshockey werd door iedereen vol overgave gespeeld.
Verder hadden we ook weer keeper Joep uitgenodigd. Hij liet de kinderen zien wat een keeper allemaal aan heeft. Vervolgens ging hij in de goal staan en mochten de kinderen een aantal ballen op goal pushen. De instuif werd afgesloten met een glaasje limonade en iets lekkers.
De kinderen waren enthousiast en gaven zich met velen op voor een aantal gratis proeftrainingen. Het was dus een geslaagde instuif. Trainers en trainsters: Lotte, Manon, Julie, Bram, Stijn, Lonny, Marjolein, Marleen, Joep, Froukje en Sandra., Til en bardienst ook bedankt voor jullie hulp.
Heb je de instuif gemist, ben je 5 jaar of ouder en wil je toch een keer proberen of hockey leuk is dan kun je je voor proeftrainingen en informatie aanmelden bij: [email protected]
 
 

Agenda

Teamselector

Uitslagen