Competitiedag E-hockey in Reuver op 23 februari 2013

15 februari 2013

Hockey is voor iedereen!

Op zaterdag 23 februari 2013 wordt in Sportcentrum ‘de Schans’ in Reuver, een competitiedag gehouden voor elektrisch rolstoelhockeyers (E-hockey).

Aan deze competitiedag nemen de E-hockeyteams van geheel Zuid-Nederland deel.

Het organiserende Blerickse E-hockeyteam, de Red Dragons, onderdeel van Stichting Hockey Extra in Blerick, werd afgelopen seizoen kampioen van Zuid-Nederland in de 2e klasse en promoveerde hierdoor naar de 1e klasse.
Bovendien behaalden de E-hockeyers afgelopen seizoen ook nog de titel "Nederlands Kampioen in de 2e klasse”.

De Stichting Hockey Extra bestaat sinds 6 april 2011 officieel als stichting en is gelieerd aan Hockeyclub Blerick. De club is opgericht om mensen met een lichamelijke beperking in teamverband te kunnen laten hockeyen.
Rolstoelhockey is de enige sport waaraan mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel in team- en competitieverband kunnen deelnemen.
Stichting Hockey Extra biedt de ’Red Dragons’ deze mogelijkheid.
Momenteel bestaat de club uit 22 enthousiaste leden en dit aantal is groeiende.

De wedstrijden vinden plaats in Sportcentrum "de Schans”  aan de Bosdaellaan 1, 5953 BW te Reuver tussen 10.00 en 18.00 uur.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de strijdende teams te komen aanmoedigen.

Voor meer informatie zie ook: www.hockeyextra.nl

of kijk in de bijlage

Bijlage