Tenues vanaf 1 juli 2012 verkrijgbaar bij Jan Klein in Venlo

27 juni 2012

Beste leden van de Hockeyclub Blerick.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat Hockeyclub Blerick van huisleverancier voor onze tenues zal verruilen van Intersport/Berden naar Sporthuis Olympia/Sport 2000/Jan Klein in Venlo. Voor de kenners beter bekend als Jan Klein.

Na 10-tallen jaren vruchtbare samenwerking tussen Intersport en onze vereniging hebben wij aan het begin van dit jaar vernomen dat de grootste sportwinkel in Blerick haar deuren helaas zal sluiten en verder gaat met mode en meubels. Dit hebben we de afgelopen tijd meerdere malen gemeld en ook dat we bezig waren met gesprekken met de nieuwe winkelier. Berden heeft haar belofte om mee te werken aan een naadloze overgang naar het nieuwe verkooppunt bijzonder goed vervuld. We behouden ook, als vereniging, de regeling dat van al uw aankopen bij Berden er een percentage naar HC Blerick zal vloeien.

Afgelopen vrijdag, vlak voor de ALV, is de kogel door de kerk gegaan. De drie partijen zijn overeengekomen dat de kledingvoorraad zal worden overgenomen en vanaf zondag 1 juli (koopzondag) in Venlo te verkrijgen is op de Grote Beekstraat 1.

We hebben hiertoe besloten omdat Hockeyclub Blerick en Jan Klein al "oude bekenden” van elkaar zijn, waar regelmatig keepersspullen e.d. worden ingekocht. Tevens was er in Blerick geen enkele aanbieder die ons de garantie kon geven om ons de komende jaren naar tevredenheid te kunnen bedienen.

Ik heb het volste vertrouwen dat Jan Klein ons de komende jaren naar tevredenheid en beste weten zal voorzien van tenues en materialen om onze sport op een zo goed mogelijke wijze te kunnen uitoefenen.

Rene Sanders