Rolstoelhockeyers Blerick sluiten seizoen succesvol af!

27 juni 2012

Red Dragons zowel competitiekampioen als landskampioen

Op zondag 24 juni heeft het E1- rolstoelhockeyteam Red Dragons van Hockeyclub Blerick in Driebergen de Nederlandse kampioenstitel
"Kampioen in de 2e klasse” in de wacht gesleept.
Het E1 team won die dag alle wedstrijden, hetgeen een ongelooflijke prestatie kan worden genoemd!

Het KNHB bekertoernooi is een landelijke competitiedag waar jaarlijks wordt gestreden om het kampioenschap in de gewonnen klasse.

De uitnodiging voor het KNHB bekertoernooi kwam nadat ook tijdens de laatste competitiedag op 2 juni in Lommel, België, het E1 team van Red Dragons alle wedstrijden had gewonnen. Red Dragons werd hierdoor kampioen in de 2e klasse en promoveert
naar de 1e klasse.

Ook de H-hockeyers van de Red Dragons hebben het afgelopen hockeyseizoen uitstekend gepresteerd. Door hun opvallende spel tijdens de competitie werden ook zij competitiekampioen en promoveren daarmee naar de 3e klasse.

Hockeyclub Blerickis met recht trots op de behaalde resultaten! Om de overwinningen van de jeugdige hockeyers te vieren zal op woensdag 27 juni een kampioensfeestje worden georganiseerd in "de Keet” op het terrein van Hockeyclub Blerick.

De Red Dragons zijn opgericht in 2009. Na een jaar van uitsluitend trainen, wordt sinds 2010 ook in competitieverband gespeeld. Rolstoelhockey is samengebracht in "Stichting Hockey Extra”, een stichting gelieerd aan Hockeyclub Blerick, die als doel heeft jonge mensen die door een fysieke beperking rolstoelgebonden zijn, het plezier van teamsport te laten beleven.
Er zijn twee teams, het E- team (elektrische rolstoelers) en het H- team (handbewogen rolstoelers).

Dank zij steun van sponsoren en vrijwilligers wordt dit allemaal mogelijk gemaakt.

Henny Hendrickx

27-6-2012 @ 12:50:02 |Red Dragons, ^o^ van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschappen. complimenten aan spelers, coaches en vrijwilligers. :) Henny hendrickx

Hans van Ravenswaaij

27-6-2012 @ 13:00:21 |Proficiat E en H hockeyers van Blerick, geweldig gedaan Hans van Ravenswaaij , coach jongens D1

Henny Hendrickx

27-6-2012 @ 17:08:15 |hoe laat begint het feestje ?

Frank Raemakers

27-6-2012 @ 20:02:31 |Red Dragons, proficiat met de behaalde resultaten.

Sylvia Woudberg

4-7-2012 @ 18:44:24 |Red Dragons, wat geweldig voor beiden teams zeg. En dat terwijl jullie nog maar 2 jaar competitie spelen. Dat belooft nog wat voor de verdere toekomst !!!!! Nederlands team ??????

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00
24augustus ZATT-12 "Italian Maffia" Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00