E-hockeyteam kampioen!!!

6 mei 2011

Op zaterdag 16 april jl. is ons E-hockeyteam “Red Dragons” ongeslagen kampioen geworden in de 3de klasse en promoveert daardoor automatisch naar een hogere klasse. Een bijzonder knappe prestatie, vooral omdat ze dit jaar voor het eerst competitie speelden!

Het was duidelijk dat Claudine, de trainer/coach van dit team, prima werk heeft geleverd. In totaal werden er 16 wedstrijden gespeeld dit seizoen, waarvan er maar liefst 15 werden gewonnen. Een wedstrijd werd er gelijk gespeeld. En het doelsaldo zegt genoeg: 167 doelpunten voor en slechts 30 tegen!

In de overvolle Jan Gerris sporthal in Roermond werden, onder luid gejuich van veel familie en toeschouwers, de laatste 4 wedstrijden van het seizoen gespeeld. Na de laatste wedstrijd werd het team gefeliciteerd en gehuldigd. Voor velen was dit een bijzonder emotioneel moment. De aanvoerder, Marc, mocht de beker in ontvangst nemen, waarna iedereen hiermee op de foto ging.

Red Dragons: nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00
24augustus ZATT-12 "Italian Maffia" Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00