Informatieavond jongste jeugd

23 februari 2012

Woensdag 29 februari is de informatieavond voor de ouders van de jongste jeugd teams (meisjes E8, E6 en F, jongens E8, E6, F, benjamins en hockeyschool). Deze avond hebben wij in het begin van het seizoen ook georganiseerd. Tijdens deze avond wordt er verteld wat er allemaal bij komt kijken als je zoon/dochter hockeyt bij hockeyclub Blerick. We vertellen o.a. over de opbouw binnen de jongste jeugd, de spelregels, rol van ouders, coaches en spelleiders. Ook wordt het vrijwilligersbeleid toegelicht; o.a. de invulling van de kantinediensten. De avond wordt geleid door Marian Merkx en Froukje Peeters; de coördinatoren van de jongste jeugd. Het vrijwilligersbeleid wordt toegelicht door een bestuurslid. De avond begint om 19.30u in de Keet (clubhuis) en zal rond 21.00u zijn afgelopen. Jullie zijn welkom!