Jumbo Benders spaaractie

11 november 2019

Jumbo Benders verdeelt €100.000,- onder verenigingen in (groot) Venlo. De spaaractie loopt bij Jumbo Benders Venlo (inclusief de kiosk) en Blerick. De looptijd is 17 weken, van 11 november t/m 11 maart. Klanten van Jumbo Benders ontvangen bij besteding van iedere € 10,- één waardepunt (in de vorm van een voucher). Dit geldt niet bij aankoop van rookwaren, kansspelen en producten uit de slijterij.

Één voucher is één waardepunt. Waardepunten kunnen gedoneerd worden aan een deelnemende vereniging naar keuze. Dit doe je door de voucher te scannen bij de speciale scanzuil. Iedere voucher heeft een unieke code en is na het scannen niet meer bruikbaar.

Aan het einde van de actie wordt de €100.000,- naar rato verdeeld over alle gedoneerde waardepunten. Het aantal gedoneerde waardepunten per vereniging, bepaalt het uiteindelijke sponsorbedrag.

Kleurwedstrijd

Vanaf 1 november tot 15 december kan er gekleurd worden. Download de kleurplaat  of haal de kleurplaat op in de kantine en laat je kinderen een leuke kleurplaat maken. Leuk voor een regenachtige dag. Lever ze dan in bij Benders en de mooiste 3 worden beloond met extra punten 1e prijs 500 punten, 2e prijs 300 punten en de 3e prijs 100 punten die je bij  SVB  in kunt zetten.