Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Hockeyfood

20 juni 2019 Wil jij volgend seizoen sneller en wendbaarder zijn? Ga aan de slag met HockeyFood!  

Hey jij, ben jij al bekend met de netflix-omgeving voor hockeyers, genaamd: HockeyFood? Je kunt hier allerlei soorten video's vinden die jou als speler, trainer of coach beter maken. Omdat het nu zomerstop is helpt HockeyFood jou om je goed voor te bereiden op volgend seizoen. Want hoe fijn zou het zijn als jij voor volgend seizoen een stuk sneller en wendbaarder bent? Wie wilt dat nou niet? 

HockeyFood helpt jou hierbij via de loopladder trainingen van international en hoofdklasse speler: Terrance Pieters. De serie bestaat uit verschillende seizoenen die qua niveau steeds moeilijker worden. Elke week uploaden wij nieuwe afleveringen. Zo kun je in de vakantie met je teamgenootjes afspreken en de oefeningen doorlopen, maar je kunt de oefeningen ook in je eentje uitvoeren. Het enige wat jij nodig hebt is een loopladder en de HockeyFood video’s.     

Benieuwd waar jij HockeyFood kan bekijken? Open de ClubApp van HCB en klik  onderin beeld op het tabblad ‘Meer’. Je kunt HockeyFood vervolgens aanvinken in het lijstje en je bent klaar om er tegenaan te gaan! Heel veel succes!   

Agenda

Teamselector

Uitslagen