Hockey bij Hockeyclub Blerick! Daar moet je bij zijn!

18 februari 2019

Hockey bij Hockeyclub Blerick! Daar moet je bij zijn!

Marijn, Danique, Lotte, Eline, Daan (niet op de foto), Sara hebben hun diploma behaald van de hockeyschool!

Proficiat kanjers en veel plezier bij de teamtrainingen! Bij hockeyclub Blerick kun je starten bij de benjamins. Dat is een groep kinderen tussen de 5 en 7 jaar die nog nooit gehockeyd hebben. Daarnaast hebben wij ook de hockeyschool voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar. Bij beide groepen leer je de basis tijdens de trainingen.

Hé, jij daar, die dit leest…hockeytalent wij zoeken jou!!!

Op zaterdag 9 maart van 9.45u tot 11.30u organiseert Hockeyclub Blerick een hockey instuif voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 5 jaar.

Wil je spelenderwijs kennismaken met het hockeyspelletjes dan is deze instuif echt  iets voor jou!

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Neem je vriendinnetje of vriendje mee en meld je nu aan!

Geef je naam, school en groep/leeftijd door in een mail naar [email protected]