BENJAMINS EN KINDEREN VAN DE HOCKEYSCHOOL HALEN DIPLOMA

13 december 2011

Zaterdag 10 december om 9.00 uur gingen maar liefst 14 benjamins en 7 kinderen van de hockeyschool op voor het benjamin- en hockeyschooldiploma. De kinderen zijn allemaal geslaagd. Jongens en meisjes PROFICIAT!

Ondanks de kou stond er veel familie van de kinderen langs de kant. De kinderen lieten aan de hand van oefeningen zien dat ze toch al veel geleerd hebben. Af en toe was er, in verband met de kou, een bemoedigend woordje nodig, maar ze maakten toch allemaal de training af.

Alle kinderen zijn geslaagd en zullen vanaf maart echte wedstrijden gaan hockeyen. De benjamin jongens en meisjes zullen starten in een nieuw F-jes jongensteam en F-jes meisjesteam. Zij spelen dan 3 tegen 3 tegen teams van andere verenigingen. De kinderen van de hockeyschool gaan wedstrijden spelen in een 6E, 8E of D11 team.

Naomi, Kyan, Thimo, Janis, Bente, Kimberly, Sophie, Evi, Loïs, Leelou, Thijs, Sanne, Joppe, Mera, Tessa, Daphne, Tijn, Thijn, Keanu, Thijn en Finn, proficiat en veel succes bij jullie team.

Dit was onze laatste training van 2011. Wij starten met de hockeyschool en benjamin training weer op zaterdag 7 januari 2012 in de zaal.

De groepsfoto staat ook op de site van de Blerickse krant: www.blericksekrant.nl