Jubilarissen 2018

10 september 2018

De jubilarissen van Hockeyclub Blerick 2018:

van links naar rechts: Jack Arts, Maurice Veltmeyer, Koen Boom.

Ook in 2018 zijn er binnen Hockeyclub Blerick weer een aantal mensen die een jubileum mogen vieren. Koen Boom die 25 jaar actief lidmaatschap achter zijn naam heeft staan en in Heren 1 een vaste stek heeft verworven. Maar ook op andere gebieden zet Koen zich in voor Hockeyclub Blerick. Maurice Veltmeijer is 40 jaar lid van onze vereniging, waarbij hij een groot aantal productieve wedstrijden in Heren 1 heeft weten te "scoren”. Nu, op een iets lager niveau, speelt hij nog steeds even fanatiek zijn wedstrijden mee en brengt zijn technische vaardigheden ook over op onze jeugdspelers. Jack Arts heeft het respectabele aantal van 50 jaar lidmaatschap achter zijn naam staan. Hoewel niet meer actief als hockeyer, heeft hij zijn verdiensten zowel op het hockeyveld als op bestuurlijk en commissieniveau. Ook nu nog heeft de Hockeyclub zijn aandacht, waarbij de accommodatie in Maassenhof mede zijn zorg heeft.

Op zaterdag 6 oktober wordt in de kantine van Hockeyclub Blerick aandacht besteed aan de jubilarissen en zal hun de daarbij behorende versierselen worden opgespeld. Voor de officiële gebeurtenis, die om 20.30 uur zal beginnen met aansluitend een receptie, zullen rond 18.00 uur een tweetal wedstrijden worden gespeeld tussen vier door de jubilarissen samengestelde teams.

17april Algemene Leden Vergadering Fusiebesluit 20:00 - 22:00
20juni ZATT-13 Trimhockey toernooi 09:00 - 01:00