Teamindeling Jongste Jeugd 2018-2019

21 juni 2018

De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en we hebben een leuke slotdag gehad met als pronkstuk een prachtige medaille!

Hier en daar wordt er nog getraind, maar de vakantie komt in zicht…

·Start seizoen 2018-2019

·Vanaf maandag 20 augustus starten de trainingen weer. Houd in augustus de website of Lisa goed in de gaten op welke dag(en) je met je nieuwe team gaat trainen.

·Zaterdag 1 september staan er oefenwedstrijden gepland.

·Zaterdag 8 september start de veldcompetitie.

BEDANKT!

We willen iedereen die dit seizoen heeft geholpen en bijgedragen aan een fantastisch hockeyseizoen voor alle kinderen heel hartelijk bedanken. Jullie inzet hebben we heel hard nodig om de club draaiende te houden en hopelijk kunnen we het komend seizoen weer op jullie rekenen!

Maar jullie zijn vast nieuwsgierig in welk team jullie zoon of dochter het volgend seizoen komt te spelen. Hieronder vinden jullie de teamindelingen voor de herfst veldcompetitie 2018.

Een hele fijne vakantie allemaal en tot na de zomervakantie!

Technische Commissie Jongste Jeugd

Marjolein, Marjoleine, Nienke en Froukje