Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

ZATT-11: Pyjamaparty

15 juni 2018

Op 23 juni vindt het ZATT-11 trimmers toernooi plaats. 6 teams van Cranendonck, Grave, Neerpelt, Tegelen, Valkenswaard en Blerick zullen deelnemen. 

Met deze teams gaan we weer een leuk, sportief en gezellig toernooi tegemoet, waarbij we ons al verzekerd hebben van uitstekend eten, wat ook ditmaal bereid wordt door onze live-Cooking kok Alois. 

Verder vindt er een super gezellige after-party plaats, met een spetterend optreden van de 7-koppige live band "The Automatic DBP”, die ook bij  de vorige jubileum editie de aanwezigen flink aan het swingen kreeg.

Het aantrekkelijke en unieke voor de gasten van het ZATT is de entourage omtrent de wisselende thema’s en dit jaar is het thema: "Pyjamaparty”. We zullen dit thema weer uniek uitbeelden en dit belooft nu al weer dolle pret te worden.

De winnaar van het ZATT toernooi is het team, dat inspeelt op het thema en zich van de sportiefste kant laat zien op en langs het veld! Dat team mag dan de felbegeerde en unieke ZATT-bokaal van deze editie mee naar huis nemen.

Ook al ben je geen trimmer of hockeyer, maar wil je wel een keer de trim-sfeer komen proeven? Kom dan gerust eens kijken op zaterdag 23 juni tussen 14:45 uur en  18.00 uur.

Namens De ZATT-11 organisatie,

Eef, Jessika, Lilian, Sylvia, Gé, Jeroen, Peter, Piet

Agenda

Teamselector

Uitslagen