Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Sportmiddag Jongste Jeugd

26 mei 2018

Vrijdag 18 mei werd er door de jongste jeugdcommissie een sportmiddag georganiseerd. Onze jongste jeugdspelers van 5 tot 11 jaar konden zich met hun vriendjes en vriendinnetjes opgeven voor een leuke actieve middag. Het maakte niet uit of ze lid bij de hockeyclub waren of niet.

Deze mooie, warme vrijdagmiddag startte om 15.30 uur. Voor een klein bedrag konden de kinderen een spellenkaart krijgen. Bij ieder spel stonden 1 a 2 oudere jeugdspelers die enthousiast de jongste jeugd uitleg gaven over het spel. De uitdagingen waren om de bal aan de stick te houden, sjoelen met een stick en bal, blokjes op goal om-pushen, knots-hockey en diverse andere hockeyspellen.

De jongste jeugd kon lekker op hun eigen tempo alle spellen doen. Tussendoor was er nog de mogelijkheid om een lekker ijsje, snoepzak en ranja te halen. Nadat iedereen klaar was, konden ze hun spellenkaart inleveren en kregen ze nog een bon om een broodje frikandel te kopen. Intussen werden de punten geteld. In 3 leeftijdscategorieën (5-6 jarigen, 7-8 jarigen en 9-10 jarigen) werden 1ste, 2e en 3e prijzen uitgedeeld. Iedereen ging goed gemutst en tevreden naar huis toe.

Het was een geslaagde sportmiddag.

Tot volgend jaar!

Groetjes Jongste Jeugd Commissie

Agenda

Teamselector

Uitslagen