Rabobank Clubkas Campagne

10 mei 2018

Rabobank Venlo e.o. draagt de lokale samenleving een warm hart toe en ondersteunt vele verenigingen en stichtingen in haar omgeving.

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Venlo e.o. bankieren én aan de voorwaarden voldoen, kunnen meedoen.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne wordt de winst onder de deelnemende verenigingen en stichtingen binnen het werkgebied verdeeld.

De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen.

Elk lid van Rabobank Venlo e.o. kan een aantal stemmen verdelen.

Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Via de speciale website www.clubkascampagne.nl/venlokan men vanaf dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 vijf unieke stemmen uitbrengen, met een persoonlijke stemcode.

Iedereen die bij de Rabobank bankiert heeft deze ontvangen.

De stemcode bestaat uit hoofdletters en cijfers. Deze is uniek en kan slechts één keer gebruikt worden.

Op de website vindt u een instructie hoe u uw stemmen kunt uitbrengen.

In de lijst van deelnemende verenigingen en stichtingen staan ook onze leden van

Stichting Hockey Extra.

Als enige aanbieder van de hockeysport in Noord-Limburg hebben wij E- en H-hockey teams voor mensen met een beperking.

De afdeling rolstoelhockey (zowel hand- als elektrisch voortbewogen) voorziet in meer dan een lokale behoefte.

Om de aanschaf van kostbare sportrolstoelen voor onze jonge rolstoelhockeyers mogelijk te maken is iedere bijdrage meer dan welkom.

Daarom, als je gaat stemmen op een van de verenigingen en/of stichtingen vergeet dan vooral niet om 1 stem uit te brengen op deze groep mensen die je hiervoor heel dankbaar zullen zijn.

Stem dus op Stichting Hockey Extra.

Bijlage

Leo Fransman

22-5-2018 @ 19:58:23 |Heb géén brief of kaart van de Rabo ontvangen en ik bankier al jaren bij Rabo!!

HCB ZAALBLOK
Basko MB4 - Venray MB2,
HCB ZAALBLOK
Weert MC2 - Oranje-Rood MC3,
HCB Z-J8E1
Hockeer J8E1, Hockeer
HCB Z-J8E1
Maastrichtse Hockey Club MHC J8E1, Maastrichtse Hockey Club MHC
HCB Z-MA1
Oranje-Rood MA4, Oranje-Rood
HCB Z-MA1
Deurne (M.H.C.) MA1, Deurne (M.H.C.)