HCB Hockeyclinic; Geef je snel op!

30 april 2018
Hockeyclub Blerick heeft tijdens het HCB kamp van vorig seizoen een Hockeyclinic gewonnen omdat Lars Raemakers het parkoers als snelste in Nederland had afgelegd! De gewonnen clinic wordt op Donderdag 24 mei van 18.00 tot 20.00 uur gehouden bij ons op de club en is voor alle HCB spelers en speelsters van de F, E, D en C leeftijd.

Helaas zit er een maximum aan het aantal deelnemers van deze clinic, net als de clinic die vorige week werd georganiseerd door Kerngezond. De speelsters die vorige week helaas niet mee konden doen hebben we daarom voorrang gegeven voor de clinic op 24 mei.

Deze speelsters zijn reeds benaderd en ze hebben zich al kunnen opgeven. Maar er zijn nog plekken vrij en als je mee wilt doen kun je je opgeven voor 11 mei!

Voor het aanmelden van jullie zoon of dochter hebben wij de volgende gegevens van jullie nodig.

Naam en achternaam:
geboortedatum:
Speelt in Team:

Deze aanmelding kunnen jullie dan sturen naar het volgende mailadres.