Wijnproeverij – Wijnactie HCB

9 oktober 2017

Dit jaar organiseren we voor het vijfde jaar een wijnproeverij. We organiseren deze avond in het kader van onze jaarlijkse wijnactie. Deze actie levert onze vereniging elk jaar weer een leuk bedrag op.

De wijnproeverij is dit jaar op vrijdagavond 10 november vanaf 20.00 uur in ons clubhuis. Op deze avond is het mogelijk om de wijn te proeven die wij dit jaar aanbieden met de wijnactie. De beschrijvingen van de wijnen treft u bij deze uitnodiging aan.

Met het proeven van het aanbod kunt u een afgewogen keuze maken welke wijn u eventueel wilt bestellen en die wij, zoals gebruikelijk, vlak voor de Kerst bij u thuis bezorgen.

Ook dit jaar presenteert het wijnclubje van onder andere de families Stoter en Meijer de avond. Zij zullen bij elke wijn een toelichting geven en zorgen voor een heerlijk, bijpassend stukje kaas. De bijdrage voor deze avond is 6 euro per persoon en dient op de avond zelf verrekend te worden.

Voor ons is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel personen deze proeverij willen bezoeken. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om u per mail op te geven. Stuur uw aanmelding naar [email protected].

Wijn bestellen kunt u ook per mail ([email protected]). Op het bestelformulier staan de prijzen per fles. Het formulier kunt u ook invullen en afgeven bij ons. Onze adressen staan op het formulier.

Tot ziens op vrijdag 10 november!

Bernd en Frank

Bijlage