G-Hockey stopt

24 juni 2017
Met veel plezier kan er worden teruggekeken op 11 jaar G-hockey bij Hockeyclub Blerick. Elke woensdag trainen, soms een wedstrijd of toernooi, de special olympische spelen en een dagje uit naar de mariniers in Den-Helder zijn een greep uit de herinneringen die de spelers en speelsters van het G-hockeyteam hebben beleefd.

Deze herinneringen hadden nooit zoveel glans gekregen zonder de inzet van José, Evelien en Ingrid. Zij hebben 11 jaar lang een lach op het gezicht getoverd van de spelers en speelsters van het team. Hoewel we het jammer vinden dat G-hockey na dit seizoen stopt, begrijpen we jullie beslissing. We zijn vooral dankbaar voor jullie inzet en hopelijk denken jullie met net zoveel plezier terug als wij dat doen. Wij nemen ons petje af en zeggen met zijn allen: dank jullie wel!

Julie, Sjuulke, Robin, Eva, Remco en de ouders

HCB J8E1